وان حمام کودک یکی از لوازم ضروری سیسمونی نوزاد است. حمامکردن کودک و نوزاد یکی از چالشبرانگیزترین کارها برای والدین است. وان حمام کودک به میزان قابلتوجهی میتواند نگرانی و استرس شما در زمان حمامکردن کودک را کاهش دهد.
وان حمام کودک
در ادامه به انواع وان حمام و نکات مهم در خرید محصولی مناسب و مطمئن اشاره خواهیم کرد.
انواع وان حمام کودک
وان حمام کودک در مدلها و انواع مختلف زیر طراحی و به فروش میرسد:
- وان حمام کودک استاندارد
این نوع وانها بسیار ساده و بدون تزئینات هستند. از جنس پلاستیک ساخته میشوند و از نظر قیمت زیاد گران نیستند. این وان برای کودکان تازهمتولدشده تا سن ۲ سالگی مناسب هستند.
- وان حمام کودک قابلتبدیل
با بالارفتن سن نوزاد، اندازه وان هم باید تغییر کند. سایز و اندازه این نوع وان قابلتغییر است. در ماههایی اولیه میتوان طوری آن را تنظیم کرد که به جثه کودک نزدیک باشد و با بزرگشدن کودک، عمق آن را افزایش داد.
- وان حمام کودک تاشو
وان حمام کودک تاشو، برای کسانی که با اندازهبزرگ وان مشکل دارند، مناسب است. این وان بعد از استفاده، قابلجمع شدن است و در کمد جا میگیرد.
- وان حمام کودک بادی
وان حمام کودک بادی مانند مدل قبلی برای کسانی که فضای کمی در منزل دارند، مناسب است. تنها عیب وان بادی، نیاز به بادکردن آن برای هر بار استفاده است.
- وان حمام کودک لوکس
در این نوع وان حمام، امکاناتی همچون دوش، موتور آب، ماساژور، موزیک، صدا و نورپردازی تعبیه شده است. این نوع وان، گرانترین مدل بین انواع وان حمام کودک است.
- وان حمام کودک پایهدار
این نوع وان، در واقع همان وان استاندارد است که روی چهار عدد پایه نگه داشته شده است. این مدل وان نیز در زمره گرانترین وان حمام کودک قرار دارد.
- وان حمام کودک بانوج دار
بهترین نوع وان حمام از نظر متخصصین است. بانوج از جنس توری بسیار نرم، لطیف و انعطافپذیر است که روی وان قرار میگیرد. بانوج از طریق گیرههای محکم به لبههای وان متصل شده است.
نکات کاربردی در انتخاب و خرید وان حمام
در هنگام خرید و انتخاب وان حمام کودک، نکات مهم زیر را در نظر بگیرید:
- نوع و مدل وان حمام کودک
با مطالعه انواع مدلهای وان حمام کودک و بررسی معایب و مزایای آن، یکی را انتخاب کنید.
- اندازه و سایز مناسب وان
وان حمام کودک را متناسب با جثه کودک خود تهیه و خریداری کنید. کوچک بودن وان حمام، موجب اذیتشدن شما و کودک میشود. در مقابل با وان حمام بزرگ نیز احتمال سُرخوردن، خفگی و بروز خطرات دیگر برای کودک بالا میرود.
- دارابودن لبههای صاف
بهتر است وان حمام کودک دارای لبه باشد که کودک بتواند بهراحتی آن را بگیرد. این لبهها باید صاف و فاقد هرگونه زاویهای باشند تا دست کودک در حین استحمام دچار خراشیدگی نشود.
- داشتن سطح غیر قابل لغزش
سطح داخلی وان حمام کودک، بهتر است زبر و غیر قابل لغزش باشد تا کودک حین استحمام و ایستادن در آن لیز نخورد.
- درپوش تخلیه آب
بعد از پایان استحمام کودک، وان حمام کودک باید تخلیه شود. خالیکردن حجم زیاد آب، شاید برای شما کمی دشوار باشد. داشتن درپوش تخلیه آب، باعث راحتی شما میشود. زیرا میتوانید آن را بردارید و آب وان را خالی کنید.
- دارابودن خط سطح آب
خط سطح آب به شما کمک میکند در هر بار استحمام کودک، چه مقدار از وان را از آب پر کنید.
- قابلیت سنجش دمای آب
برخی از مدلهای وان حمام کودک، دارای دماسنج دیجیتالی هستند. این دماسنج، دمای آب داخل وان را نشان میدهند. اگر وان حمام کودک شما چنین قابلیتی نداشت، چیز زیادی از دست ندادهاید. این نوع وانها برای نوزادان و کودکانی که پوست آنها به آب سردوگرم حساس است، طراحی شده است. برای اغلب کودکان بهصورت دستی نیز میتوان دمای آب داخل وان را سنجید.
- شستوشوی راحت وان
هرچه سطح بیرونی و داخلی وان دارای منافذ و برجستگیهای کمتری باشد، شستوشو و تمیزکردن آن نیز آسانتر و راحتتر است.
قیمت وان حمام کودک
قیمت وان حمام کودک به نوع، کیفیت، امکانات جانبی و غیره متغیر است. شما با هر بودجهای که دارید، وان حمام کودک مناسب برای استحمام دلبندتان خریداری کنید.