چراغ اضطراری شارژی یکی از لوازم ضروری در خانه و محل کار است. از این ابزار نورپردازی در شرایط اضطرار و قطع برق شهر استفاده میشود. چراغ اضطراری در اندازههای متنوع و با توان مصرفی مختلف تولید و عرضه میشود. اندازه دستگاه را باتوجهبه محیطی که قرار است چراغ در آنجا استفاده شود، انتخاب کنید.
چراغ اضطراری شارژی
تفاوت اصلی انواع چراغ اضطراری شارژی در نوع لامپ و مدت نگهداری شارژ است. در ادامه مطلب شما را با انواع چراغ اضطراری و نکات مهم در خرید یک محصول مناسب و کارآمد آشنا میکنیم.
انواع چراغ اضطراری شارژی از نظر نوع لامپ
چراغ اضطراری شارژی از نظر نوع لامپ مورداستفاده در ساختار آن در مدلهای زیر تولید و به فروش میرسد:
- چراغ اضطراری لامپ رشتهای
قدیمیترین و پرمصرفترین نوع لامپ در چراغ اضطراری است. نور زردرنگ تولید کرده و شارژ باتری زیادی مصرف میکند. به دلیل گرمای زیادی که تولید میکند نباید انتظار داشته باشید مدتزمان زیادی برایتان روشن بماند.
- چراغ اضطراری مهتابی
لامپ مهتابی در دو نوع نور زرد و نور آفتابی تولید میشوند. نسبت به مدل رشتهای، برق کمتری مصرف میکند و گرمای زیادی هم تولید نمیکند.
- چراغ اضطراری LED
جدیدترین نسل لامپ هستند که با صرف انرژی کمتر، نور زیادی تولید میکند. نور چراغ LED دوبرابر نور مهتابی است.
- چراغ اضطراری SMD
از نظر مصرف انرژی و نوردهی نسبت به مدل LED عملکرد بهتری دارند. طول عمر آنها پایین و اندازه و ابعاد آنها بسیار کوچک است.
- چراغ اضطراری COB
پرنورترین چراغ با مصرف انرژی بالا هستند. البته نسبت به مدل LED و SMD انرژی بیشتری مصرف میکنند. اما در مقایسه با لامپ مهتابی انرژی برق کمتری مصرف میکنند. اندازه کوچک و نور زیاد آنها، میتواند شما را به خرید چراغ اضطراری COB ترغیب کند.
نکات طلایی در خرید چراغ اضطراری شارژی
در موقع خرید چراغ اضطراری شارژی، نکات کاربردی زیر را در نظر بگیرید:
- قیمت چراغ اضطراری شارژی
اولین و مهمترین نکته در خرید چراغ اضطراری شارژی، مشخصکردن بودجهتان است. وقتی بودجه و محدوده قیمت خرید را مشخص میکنید، مدل چراغ موردنظرتان نیز معین میشود. در نتیجه خریدی آسان و مقرونبهصرفه خواهید داشت.
- نوع لامپ چراغ اضطراری شارژی
نوع لامپ به همراه فاکتورهایی همچون ابعاد و نوع باتری، اصلیترین تفاوت انواع چراغ اضطراری شارژی موجود در بازار هستند.
- نوع چراغ اضطراری شارژی
چراغ اضطراری شارژی در نوع و مدلهای متفاوتی تولید میشود. انتخاب هر کدام به سلیقه و محل استفاده شما بستگی دارد. بهتر است چراغ اضطراری برای مکانهای ثابت، مدل دیواری یا سقفی باشد. این مدل چراغهای اضطراری به طور مستقیم به برق وصل میشوند و نیازی به شارژکردن ندارند. چراغ اضطراری مدل آویزی برای داخل خودرو و چادر مسافرتی مناسب هستند. برای شبگردی و داخل راهرو از چراغ اضطراری قابلحمل یا پرتال استفاده کنید.
- ابعاد و اندازه چراغ اضطراری شارژی
اندازه و سایز چراغ اضطراری را مطابق با محیط مورداستفاده و میزان نوری که میخواهید، انتخاب و خریداری کنید. چراغ بزرگتر برای محیطهای بزرگتر مناسب است و نور بیشتری تولید میکند. درعینحال هر چه اندازه چراغ بزرگتر باشد، قیمت آن نیز بیشتر خواهد بود.
- نوع باتری چراغ اضطراری شارژی
ظرفیت باتری بر حسب میلیآمپر سنجیده و اعلام میشود. هر چه ظرفیت باتری چراغ اضطراری بیشتر باشد، شارژ برق را به مدت بیشتری نگه داشته و دیرتر خاموش میشود. باتری بهکاررفته در انواع مختلف چراغ اضطراری شارژی در دو مدل لیتیوم یون و اسید سرب هستند. باتری اسید سرب عمر کمتری دارد. در مقابل باتری لیتیوم یون را میتوان به تعداد دفعات زیاد شارژ کرد.
- برند تولیدکننده
برای خرید چراغ اضطراری شارژی به سراغ برندهای معروف و شناخته شده در بازار بروید. تا زمانی که برندهای تجاری معروف و تولیدکننده چراغ اضطراری هستند، سراغ محصولات بی ناشناخته بازار نروید.