خرید کالا قیمت و خرید بهترین هاون برنجی سنگی قدیمی استیل دیجی کالا - بازار تهران

هاون یا هونگ ابزاری کوچک و کاربردی در آشپزخانه است. این وسیله مهم و ضروری آشپزخانه از دو بخش محفظه و دسته تشکیل شده است. از این ظرف جهت له کردن انواع ادویه‌جات همچون زعفران، زنجفیل، فلفل و ساییدن کشک و غیره استفاده می‌شود.

قیمت و خرید بهترین هاون برنجی سنگی قدیمی استیل دیجی کالا

هاون

محفظه هاون جهت نگهداری و له کردن مواد خوراکی و از دسته جهت له کردن آنها استفاده می‌شود. هاون از متریال‌های مختلفی همچون چوبی، فلزی و سنگی ساخته می‌شود. هرکدام از این نوع هاون‌ها برای موارد مخصوص به خود کاربرد دارند. دسته‌هاون معمولاً سنگین بوده و وزن زیادی دارد. این قابلیت راحتی له کردن مواد غذایی را برای شما فراهم می‌کند. شکل ظاهری گرد و مدور هاون، باعث می‌شود مواد غذایی سریع‌تر و راحت‌تر له شوند.

بررسی انواع هاون از نظر جنس

هاون از جنس مختلفی ساخته می‌شود. بدیهی است این ابزار به‌منظور کوبیدن و له‌شدن کاربرد دارد. پس باید از جنس مقاوم و بادوام تولید و ساخته شود. هاونی که دوام و سنگینی و استحکام بالایی داشته باشد، نگرانی بابت شکسته‌شدن در هنگام کار برای شما ایجاد نمی‌کند.

هاون از جنس چوب، نمی‌تواند مواد غذایی را به‌خوبی له  و خرد کند. این نوع هاون برای مواردی مناسب است که نمی‌خواهید خوراکی‌ها و ادویه‌جات شما زیاد ریز شوند. در مقابل هاون فلزی، خوراکی‌ها را به مقدار زیاد خرد و له می‌کند. پس اگر می‌خواهید مواد غذایی شما به حالت پودر و بسیار ریز تبدیل شود، هاون فلزی برای شما ایدئال خواهد بود.

 

شکل و ساختار ظاهری محفظه هاون

انتخاب هاون به شکل گرد، برای شما راحتی حین کار را به همراه می‌آورد. هاون‌ها دارای طرح و شکل‌های مختلفی هستند. در واقع شکل ظاهری آنها برای له کردن انواعی از مواد غذایی مناسب‌سازی شده‌اند.

چنانچه مواد غذایی که له می‌کنید، آب پس می‌دهند یا برای تهیه انواع سس از هاون استفاده می‌کنید، نمونه‌های لبه‌دار را انتخاب و خریداری کنید. دسته‌هاون باید سنگین باشد و وزن زیاد داشته باشد تا هنگام له کردن، با فشار کم بتوانید مواد غذایی را له کنید. هاون از جنس سنگی برای له کردن زیاد مواد غذایی بدون فشار زیاد دست کارآمدتر هستند.

هاون‌های چینی بیشتر ابزار تزئینی هستند و برای زیباسازی دکوراسیون آشپزخانه کاربرد دارند. زیرا چندان قوی نیستند و برای استفاده در له کردن مواد غذایی سفت ممکن است بشکنند. از هاون چینی برای له کردن ادویه‌جات خشک و نسبتاً نرم مانند هل و غیره استفاده می‌شود.

 

بهترین هاون از کدام جنس است؟

آلیاژ برنج یکی از متریال‌های بی‌خطر در پخت‌وپز است. ظروف برنجی از قدیم‌الایام در آشپزخانه‌های کدبانوی ایرانی مورداستفاده قرار می‌گرفتند. امروزه از این آلیاژ در تهیه و ساخت انواع ظروف از جمله هاون استفاده می‌شود.

هاون برنجی در اندازه‌های مختلفی تولید و عرضه می‌شود. هاون برنجی مخصوص زعفران در سایز و اندازه‌های کوچک ساخته می‌شوند. همچنین هاون برنجی بزرگ برای له کردن مواد غذایی همچون سبزی، تخم کتان و غیره در بازار عرضه می‌شود.

هاون برنجی قدرت و مقاومت بالایی در برابر ضربات مداوم دارد. فارغ از نوع کارکرد و راحتی کار با این نوع هاون، برخی افراد از آن به‌عنوان وسیله‌ای دکوری نیز استفاده می‌کنند. لبه‌های بلند محفظه هاون برنجی آن را به ابزار مناسب برای استفاده‌های متعدد، تبدیل کرده است. مانند تولید آرد سوخاری از نان باگت و انواع نان‌های خشک شده کار را برای شما راحت می‌کند.

مزایای هاون برنجی

استفاده از هاون برنجی در آشپزخانه فواید و مزایای زیادی دارد:

  1. دوام و مقاومت بالا
  2. داشتن خاصیت ضدباکتریایی
  3. قابلیت و امکان شست‌وشوی راحت و آسان
  4. زیباسازی نمای داخلی آشپزخانه
  5. جلوگیری از بروز زخم‌های عفونی و مشکلات گوارشی

 

خرید هاون

در سایت دیجی‌کالا انواع مختلفی از هاون‌ها در جنس و اندازه‌های مختلفی عرضه می‌شود. باتوجه‌به نیاز خود یکی از بهترین محصولات را انتخاب و خریداری نمایید. شاید لازم باشد برای موارد متفاوت، هاون‌هایی در اندازه‌های متفاوت تهیه کنید.

 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 4]
بازدید : 206 views بار دسته بندی : راهنمای خرید از سایت دیجی کالا تاريخ : 23 جولای 2023 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.