خرید کالا سرویس قابلمه چه مارکی خوبه؟ بهترین مارک قابلمه قیمت سرویس قابلمه - بازار تهران

سرویس قابلمه خوب چه ویژگیهای دارد، معرفی انواع قابلمه های موجود در بازار

سرویس قابلمه یکی از وسایل ضروری در هر آشپزخانه است.

زیرا برای تهیه غذا باید از سرویس کاملاً مناسب و کارآمد و البته بهداشتی استفاده نمایید.

برای خرید قابلمه خوب، ویژگی های زیادی وجود دارد که باید آنها را مد نظر قرار دهید.

از جمله این موارد، مقاومت در برابر ساییدگی، قابلیت پخش یکنواخت حرارت، دارا بودن دسته های نسوز و بدنه نچسب هستند.

انتخاب سرویس قابلمه مناسب بین انواع برندهای موجود در بازار ممکن است کار بسیار دشواری باشد.

پس بهتر است با ما همراه باشید.

بهترین مارک قابلمه

جنس سرویس قابلمه و ماهیتابه

 

ظروف تفلون :

همانطور که میدانید، ظروف تفلون دارای خاصیت نچسب هستند و اگر کفه آن سالم و بدون ترک باشد به هیچ وجه چیزی به آن نمی چسبد.

با استفاده از این ظروف دیگر نیازی به مصرف روغن زیاد برای پخت و پز نیست،

زیرا با استفاده از خاصیت نچسب بودن، روغن در تمام سطوح شناور شده و مواد غذایی به راحتی سرخ میشوند.

ماده تفلون بکار برده شده در این ظروف در برابر حرارت و مواد شیمیایی بسیار مقاوم است.

اما به هیچ عنوان از وسایل فلزی در زمان پخت با این سرویس قابلمه استفاده نکنید.

زیرا دانه های تشکیل دهنده تفلون در اثر ضربه کنده شده و بافت یکدست آن خراب می شود.

نکته دیگر اینکه بدون روغن یا آب این ظروف را در معرض حرارت قرار ندهید.

چون باعث سوختن فلز داخلی آن می گردد.

 

ظروف روحی :

این ظروف از جنس آلومینیوم ساخته شده و به همین دلیل ارزان هستند.

از ویژگی های این ظروف، انتقال حرارت به صورت یکنواخت و در تمامی سطوح است.

زیرا آلومینیوم به سرعت گرم شده و انتقال حرارت بالایی نسبت به فلزات دیگر دارد.

همچنین بسیار سبک بوده و به راحتی قابل حمل است.

اما در زمان آشپزی با این ظروف از ابزار فلزی استفاده نکنید.

زیرا باعث خراش خوردگی سطح آلومینیوم شده و یون های فعال آزاد میکند که در طولانی مدت سرطان زاست.

 

سرویس قابلمه استیل :

ظروف استیل دارای خاصیت زد زنگ هستند و از ترکیب فرزاد آهن، کروم و درصدی از مواد دیگر ساخته شده اند.

همچنین این ظروف خود خش بوده و میتوانید از ابزار فلزی نیز استفاده نمایید.

ظروف استیل همیشه براق باقی میمانند اما از نقاط منفی در آنها انتقال حرارت کم است.

به این معنی که برای کرم کردن آن باید زمان بیشتری روی حرارت باقی بماند.

 

ظروف چدن :

ظروف چدن برای پخت انواع سوپ، خورش و سرخ کردن مرغ و گوشت بسیار مناسب هستند.

این ظروف بسیار با دوام بوده و حرارت را به خوبی انتقال میدهند.

اما وزن زیادی داشته و ابعاد بزرگ آن اذیت کننده است.

همچنین نمیتوان در آنها را با ماشین ظرفشویی شست.

 

ظروف سرامیکی :

سرویس قابلمه سرامیکی، دارای پوشش داخلی از جنس سرامیک هستند.

سرامیک نوعی ماده پوششی شبیه به بدنه چینی آلات است.

با این تفاوت که میتوان از این ظروف برای پخت و پز با شدت شعله کم استفاده نمود.

اما این ظروف در برابر حرارت بالا مقاومت چندانی ندارند.

از نکات مثبت این ظروف، چند منظوره بودن آنهاست.

به این صورت که میتوان از آنها در پخت و پز، سرو کردن غذا و نگهداری در یخچال استفاده نمود.

 

ظروف گرانیتی :

جنس داخلی این ظروف از چدن ساختن شده اما برای پوشش سطح آن از لعاب گرانیت استفاده شده است.

این ظروف سطحی شبیه به سنگ گرانیت داشته و پر از دانه های سفید و سیاه هستند.

سرویس قابلمه گرانیت دوام و طول عمر بالایی دارند اما نمی‌توان از آنها در ماکروویو استفاده نمود.

سرویس قابلمه چه مارکی خوبه

بهترین برندهای موجود در بازار

برندهای بسیاری در بازار عرضه شده اند و هر کدام ویژگی خاص خود را دارند.

اما بهترین برند بازار شرکت تفال است که سابقه زیادی در تولید ظروف و دستگاههای آشپزخانه دارد.

 

از دیگر شرکتهای تولید کننده ظروف آشپزخانه میتوان آگرین (AGREAN)، بوش (Bosch)، ام جی اس (MGS)، دسینی (Dessini) و کارال (Karal) را نام برد.

از چه ظروفی برای پخت غذا استفاده کنیم
انواع قابلمه
بهترین برند های قابلمه
چه قابلمه ای بهتره
دیجی کالا قابلمه گرانیتی
ظروف گرانیتی بهتر است یا سرامیکی
قابلمه چدن بهتره یا سرامیکی
قابلمه چدن بهتره یا گرانیت
قابلمه گرانیتی بهتر است یا تفلون
قابلمه گرانیتی یا استیل
مقایسه قابلمه گرانیت و سرامیک

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]
بازدید : 3,202 views بار دسته بندی : فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا تاريخ : 5 ژوئن 2020 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.